Instant Whitening Set: Komplexní Péče pro Zářivý Úsměv

Bělení zubů nikdy nebylo jednodušší a efektivnější než s Instant Whitening Set od hello coco. Tento set je navržen tak, aby nabídl vše potřebné pro dosažení bílých zubů z pohodlí domova.

Set obsahuje

barevný korektor, který využívá technologii korekce barev k rozjasnění zubů. Dále jsou součástí setu PAP bělící pásky, které jsou pohodlné a efektivní pro denní použití bez citlivosti, a PAP bělící zubní pasta, která odstraňuje jemné skvrny a zajišťuje každodenní péči.

Používání tohoto setu přináší několik výhod: Je ideální pro denní bělení doma, které je jednoduché a časově nenáročné. Zubní pasta a pásky účinně bojují proti skvrnám, zatímco technologie korekce barev v korektoru rozjasňuje zuby a neutralizuje žluté tóny.

Používání je velmi jednoduché: Nejprve aplikujte korektor na zuby, abyste neutralizovali žluté tóny. Následně použijte bělící pásky podle návodu, nechte je působit a poté je odstraňte. Nakonec používejte bělící zubní pastu denně k čištění zubů.

Produkty v tomto setu obsahují složky jako glycerin, hydratovaný silikát, xylitol, mentol a další, které zajišťují efektivní a bezpečné bělení zubů.

 

Instant Whitening Set od hello coco je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí dosáhnout bílého a zářivého úsměvu bez návštěvy zubaře. Začněte svou cestu k bělejším zubům ještě dnes a usmívejte se s důvěrou!

Zpět do obchodu